Rubriky
Aktuality

Střediskový sněm

V sobotu 15. 4. 2023 u nás proběhl řádný sněm. Uskutečnil se v naší klubovně na Sokolské. Na sněmu se sešlo 10 z 18 delegátů, kteří zde měli možnost zvolit nového zástupce vedoucího střediska, dva nové členy střediskové rady a rozhodnout o dalších významných záležitostech. Mezi delegáty byla i Lety, kterou si jako delegáta zvolilo Fórum mladších členů, které se konalo týden před sněmem.

Máme radost, že jsme na sněmu zvolili nového zástupce vedoucího střediska – CaCaO. Věříme, že s ním budeme úspěšní a přinese do našeho střediska nové nápady a energii. Zároveň si ceníme práce našeho dosavadního vedoucího střediska Smurfa, který zůstává na své pozici a bude dále pracovat na rozvoji našeho střediska.

Dále jsme zvolili nové členy střediskové rady – Áju a Matese a potvrdili ve funkci předsedu revizní komise Kyblíka a k němu zvolili nového člena revizní komise – Pompa. Využili jsme nedávné změny organizačního řádu a naše revizní komise má 2 členy, věříme, že to práci revizní komise nijak neomezí.

Na závěr děkujeme Jáje a Tichošlápkovi za skvělý servis s občerstvením na sněmu. Bez nich by to nebylo tak skvělé.